5minutová HRNČEKOVÁ bábovka i pro úplné začátečníky: Nejjednodušší recept pod sluncem a chutná božsky !

6992
Sdílejte

Postup:
Nejprve utřeme vajíčka s cukrem.

Postupně přiléváme olej.

Vmícháme také mléko.

Potom přidáváme postupně mouku.

Přidáme také prášek do pečiva a kůru z citronu.

Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou.

Těsto navrstvíme do vymazané a moukou vysypané formy.

Recept pokračuje na další straně

Bábovku pečeme cca 40 min na 200 stupňů .

Každý se řídí podle vlastní trouby.

Pokud chceme dvoubarevnou bábovku, část těsta odebereme, přidáme kakao a střídavě lijeme do formy.

Případně můžeme přidat i kokos, rozinky nebo kousky čokolády.

Chcete-li jinou chuť, místo kakaa můžete přidat granko , nezapomeňte v takovém případě ale ubrat cukr, aby bábovka nebyla až příliš sladká.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články