Vdovec po Zagorové má co vysvětlovat! TÍMTO si Margita nazlobil kolegy, ale je to jinak !

1446
Sdílejte

Po skonu milované manželky Hany Zagorové (†75) se po týdnech zármutku rozhodl Štefan Margita (66), že se od smutných myšlenek odpoutá prací.

Po říjnové premiéře opery Elektra ve Washingtonu bude mít 24. ledna velkolepý koncert v pražské O₂ aréně. Jaksi automaticky všichni předpokládají, že je to jeho pocta Hanke, ale není tomu tak. Zpěvák to vysvětlil, aby uklidnil nespokojené zpěváky, že je do tohoto programu nepozval.

Postěžoval si zejména dlouholetý Hankin kolega Petr Rezek (80), který s ní pravidelně vystupoval, že ho Margita neoslovil: “ Nepletu se do toho, ale je mi to velmi divné. V O₂ Aréně má zpívat Štefan, Lucka Bílá či Vojta Dyk, ale co my ostatní, co jsme s Hankou spolupracovali?“ Na to přišla od Štěpána Margity vysvětlující odpověď. „Skutečná Pocta Haně Zagorové bude až v prosinci v Lucerně, “ objasnil pro Blesk.cz vdovec s tím, že koncert plánoval ještě před skonem jeho milované zesnulé manželky. „Hanka mi tehdy řekla, že je to úžasný nápad a že si společně zazpíváme Můj čas a Rybičko zlatá, přeji si. Velmi se na to těšila, ale osud nám nedopřál, “ řekl se smutkem.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články