Zákon přitažlivosti: 16 způsobů, jak přitáhnout k sobě to, o čem sníte

6771
Sdílejte

Zákon přitažlivosti je velmi moudrý zákon, na kterém je postaven celý život. Proto je důležité naučit se správně rozvíjet intuitivní schopnosti a přitáhnout si do svého života to, o čem sníte.

Možná sníte o cestování po světě? Už dávno jste chtěli napsat knihu? Nebo uvažujete o otevření vlastní kavárny? Každý má jedinečné sny, ale jen málokdo věří, že je lze splnit. Nikdy nedovolte, aby vám někdo řekl, že něco nedokážete udělat. Věřte si.

Musíte se vzchopit! Hledejte cíl a smysl vašeho života. Nejdůležitější je považovat je za naprosto reálné a pozorovat, jak se pomalu plní. A pak můžete všem ostatním ukázat, že život vůbec není tak těžký, jak si myslíme. A že máme štěstí žít v tomto krásném světě, kde se každý den dějí zázraky.

1. Buďte pozitivní
Proplavte životem s pozitivním postojem. Když mluvíte, dělejte to s dobrým úmyslem. Přitáhněte si k sobě pozitivní myšlenky, bez ohledu na to, čím jste a čemu se věnujete. Čím pozitivnější bude energie ve vašich myšlenkách, tím méně negativních věcí se objeví ve vašem životě.

2. Buďte vděční
V tomto světě se najde spousta věcí, za které můžeme být vděční. Buďte vděční za vaši rodinu. Za své přátele. Buďte vděční za dům. Poděkujte také za jídlo a za dobrodružství.

Článek pokračuje na další straně

Na této planetě je mnoho lidí, kteří mohou jen snít o tom, co vy už máte.

3. Věřte svým snům
Přitáhněte si k sobě to, o čem sníte. Koneckonců, sny vám dokážou přeměnit život na nekonečný zázrak.

Kam dál?

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Další články