SKANDÁL V NEMOCNICI! Hlavní lékař nechal novorozence zemřít, protože se mu nechtělo dělat papírování navíc…

8315
Sdílejte

Lékařům hrozí vězení. Primář porodnicko-gynekologického oddělení může obdržet 20 let vězení.

Hrozný zločin se stal v kazašském městě Atyrau. Obviněni jsou zaměstnanci regionálního porodnického centra v Atyrau. V instituci se narodilo dítě, které nejevilo známky života. Jak je v takových případech zvykem, lékaři prohlásili, dítě za mrtvé.

Dítě bylo ihned odvezeno do nedaleké márnice porodníkem instituce. Těsně před umístěním do chladící místnosti si muž všiml, že nohy dítěte se pohybují. Překvapený porodník okamžitě zavolal primáře perinatálního centra Kuanisha Naysanabaeva. Informoval hlavního lékaře o incidentu a zeptal se, co má nyní dělat. Bezohlední muž instruoval svého zaměstnance, aby nechal dítě v márnici. Tvrdil, že úprava v systému by vyžadovala příliš mnoho papírování a neměl na to náladu ani chuť.

Incident by pravděpodobně nikdy nevyšel najevo, kdyby se neuskutečnilo další vyšetřování. Kazašská policie už nějakou dobu vyšetřovala primáře pro podezření z korupce. Přes mužovy ruce proudily obrovské úplatky, aby se utajily chyby, které učinil v této instituci.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články