Hanychová je už 5. měsíci, řeči o rozchodu nekončí! Řekla otevřeně JAK to se Soukupem je!

4010
Sdílejte

I když si nedávno těhotná Agáta Hanychová postěžovala, že je už unavená z veřejného života, nebude to zjevně až tak horké. Je o ní známo, že často mění nejen názory, ale i partnery.

Nyní je už od června ve vztahu s multimilionářem Jaromírem Soukupem (53), dokonce s ním čeká dítě, což bude jí už třetí. Každému dopřála luxus vlastního otce, parafrázujíc herce Bolka Polívku, který svého času mluvil takto o svých dětech a jejich matkách. Zrovna, že u Agátu očekává každý vždy i brzký rozchod.

Ani Hanychové se nevyhnuly v těhotenství různé problémy. Kvůli krvácení ve třetím měsíci skončila na infuzích v nemocnici, ale vzápětí i se sotva měsíc fungující show Agáta Jaromíra Soukupa. Pak dostala novou příležitost jako moderátorka její show Holčičky, ale postěžovala si už předem: „Je to opravdu fyzicky velmi náročné a jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než zas zkolabuji.“ Krátce na to se dokonce vyjádřila jak jí překáží a unavuje ji veřejný život. „Z představy, že půjdu na večírek, se mi dělá normálně špatně. Kvůli práci jdu, možná na patnáct minut, protože jsem to slíbila, ale už mě to netěší. Mám pocit, že už ani nemám co říct. Možná je to těhotenskými hormony , nevím, ale tak to teď cítím,“ tvrdila před měsícem.

Kam dál?

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová oznámila rozvod po 21 měsících se svým manželem Štěpánem Šimkem

Babiš rozvod nepotvrdil a pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Další články