SKANDÁL! Na polských jatkách zpracovali maso nemocných a mrtvých krav. Potom ho prodali do obchodů !

5034
Sdílejte

Jak nám takové maso může ublížit
Zvířata předtím, než půjdou na jatka, jsou obvykle špatně ošetřována a přepravována v hrozných podmínkách, ve kterých jim vzniknou ještě větší zranění a možnost infekce mikroorganismy (Salmonella spp. a Campylobacter spp. nebo Escherichia coli). Taková zvířata nejsou vyšetřena veterinárním lékařem, což znamená, že mohou mít infekci. Konzumace takového masa vyvolává těžkou otravu jídlem a dokonce i sepsi.

Nezapomeňte se vždy zeptat, odkud maso pochází v obchodě a zkontrolovat, zda výrobce splňuje vaše požadavky.

Jsem si jist, že ne všechno maso dostupné v obchodech pochází z takových hrozných míst. Čím více si to však uvědomujeme, tím dříve se takových jatek zbavíme.

Kam dál?

Mozková příhoda varuje předem – 10 signálů, které nesmíte ignorovat!

Nejčastější nemoci, které přicházejí po padesátce. Na co si dát pozor, i když se snažíte žít zdravě

Lékař varuje: „Tento zlozvyk je škodlivější než 100 cigaret“

Myslela jsem si, že jsem neustále nafouknutá a mám nadváhu, ale ukázalo se, že je za tím tato nemoc!

Proč se některým lidem vrací rakovina. Jaké jsou naděje na úplné vyléčení?

Další články