SKANDÁL! Na polských jatkách zpracovali maso nemocných a mrtvých krav. Potom ho prodali do obchodů !

5471
Sdílejte

Jak nám takové maso může ublížit
Zvířata předtím, než půjdou na jatka, jsou obvykle špatně ošetřována a přepravována v hrozných podmínkách, ve kterých jim vzniknou ještě větší zranění a možnost infekce mikroorganismy (Salmonella spp. a Campylobacter spp. nebo Escherichia coli). Taková zvířata nejsou vyšetřena veterinárním lékařem, což znamená, že mohou mít infekci. Konzumace takového masa vyvolává těžkou otravu jídlem a dokonce i sepsi.

Nezapomeňte se vždy zeptat, odkud maso pochází v obchodě a zkontrolovat, zda výrobce splňuje vaše požadavky.

Jsem si jist, že ne všechno maso dostupné v obchodech pochází z takových hrozných míst. Čím více si to však uvědomujeme, tím dříve se takových jatek zbavíme.

Kam dál?

Otoky nohou u žen: Proč vznikají a jak si pomoci přírodně

Čas lipových květů je v plném proudu: Natrhejte si elixír zdraví a vyrobte si sirup nebo bonbony proti kašli

Škytavka při jídle a barva moči prozradí jestli pijete dost vody. A pozor, vodou se lze i otrávit!

Melouny jsou oblíbenou letní pochoutkou, ale také patří k nejčastějším původcům salmonelózy. Problémy začínají při rozkrojení

Sbírejte, dokud kvete! Žlutý zázrak, který léčí i chutná

Další články