SKANDÁL! Na polských jatkách zpracovali maso nemocných a mrtvých krav. Potom ho prodali do obchodů !

5572
Sdílejte

Jak nám takové maso může ublížit
Zvířata předtím, než půjdou na jatka, jsou obvykle špatně ošetřována a přepravována v hrozných podmínkách, ve kterých jim vzniknou ještě větší zranění a možnost infekce mikroorganismy (Salmonella spp. a Campylobacter spp. nebo Escherichia coli). Taková zvířata nejsou vyšetřena veterinárním lékařem, což znamená, že mohou mít infekci. Konzumace takového masa vyvolává těžkou otravu jídlem a dokonce i sepsi.

Nezapomeňte se vždy zeptat, odkud maso pochází v obchodě a zkontrolovat, zda výrobce splňuje vaše požadavky.

Jsem si jist, že ne všechno maso dostupné v obchodech pochází z takových hrozných míst. Čím více si to však uvědomujeme, tím dříve se takových jatek zbavíme.

Kam dál?

Imunolog odhalil, který vitamín nás nejlépe chrání před viry: Většina ho přehlíží, ale právě on hlídá naše zdraví

Nespíte dost? Tělo rychleji stárne a hrozí nemoci. Dospávání o víkendu problém nevyřeší, varují odborníci

Co (ne)jíst po šedesátce? Potraviny, které nesvědčí vašemu mozku!

Nechápala jsem, proč nemůžu usnout, mám pořád špatnou náladu a bolí mě hlava. Když mi lékař doporučil TOTO, všechny příznaky zmizely

Vědci varují: Tento běžně používaný lék, může mírně zvyšovat riziko rakoviny!

Další články