SKANDÁL! Na polských jatkách zpracovali maso nemocných a mrtvých krav. Potom ho prodali do obchodů !

4783
Sdílejte

Jak nám takové maso může ublížit
Zvířata předtím, než půjdou na jatka, jsou obvykle špatně ošetřována a přepravována v hrozných podmínkách, ve kterých jim vzniknou ještě větší zranění a možnost infekce mikroorganismy (Salmonella spp. a Campylobacter spp. nebo Escherichia coli). Taková zvířata nejsou vyšetřena veterinárním lékařem, což znamená, že mohou mít infekci. Konzumace takového masa vyvolává těžkou otravu jídlem a dokonce i sepsi.

Nezapomeňte se vždy zeptat, odkud maso pochází v obchodě a zkontrolovat, zda výrobce splňuje vaše požadavky.

Jsem si jist, že ne všechno maso dostupné v obchodech pochází z takových hrozných míst. Čím více si to však uvědomujeme, tím dříve se takových jatek zbavíme.

Kam dál?

S následky onemocnění se doteď potýkají stovky až nižší tisíce lidí. „Nikoho to nezajímá,“ stěžují si pacienti

Kdy a co snídat? Existují určitá pravidla, která se vyplatí dodržovat. Klíčových je 12 hodin. Noční půst zrychluje metabolismus a podporuje hubnutí

Dlouhodobý průzkum překvapil vědce. Částice inkoustu se hromadí v lymfatických uzlinách a je třikrát větší riziko rakoviny při tetování větším než dlaň

Každý třetí Čech má v rodině někoho s rakovinou.Každoročně odhalí lékaři rakovinu v počáteční fázi u desítek tisíc lidí

Jak zjistíte, jestli vám chřipka poškodila srdce? 7 varovných signálů, které byste nikdy neměli ignorovat…

Další články