Velké odhalení! Agáta otevřeně o pohlaví jejího očekávaného miminka !

2841
Sdílejte

Je to jen pár dekád dozadu, což se na zjištění pohlaví očekávaného děťátka čekalo až do porodu.

Stále dokonalejší lékařská technika to umí dnes snadno odhalit už v první polovině těhotenství. Ne každý chce vědět tak brzy, jestli to bude chlapeček nebo holčička, mnozí si to zase nechávají jen pro sebe a nejbližší, nebo dokonce skutečně až do porodu jako překvapení. Agáta Hanychová (37) by měla být pomalu v pátém měsíci těhotenství a už má jasno. Slíbila, že do konce týdne to prozradí i veřejně.

‚Ačkoli si známá influencerka teprve nedávno postěžovala, že od svých osmnácti žije veřejný život, a unavuje ji to tak, „že se chce stáhnout z veřejného života, je to náročné,“ ani ona sama tomu docela nevěřila, že by se skutečně odstřihla. A realita je taková, že nadále pokračuje ve sdílení soukromí s jejími „holčičkami“ na Instagramu i v Soukupově televizi. Hlavním tématem debat na Instagramu nyní je, zda Agáta čeká synka nebo dcerku. Jednoho chlapce i holka už má, takže to není pro ni až tak rozhodující, ale vzhledem k tomu, jaký má blízký vztah k mámě a také jak se léta věnuje svým sledovatelkám, které oslovuje „holčičky“, má zjevně spíše blíže k ženské části populace.

Kam dál?

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Další články