S touto polévkou zhubnete za 1 týden a to bez drastické diety…

3762
Sdílejte

2-3 PL rostlinného oleje
1 cibuli
1 menší celer
1 mrkev
1 papriku
1 menší zelí, nebo ½ větší hlávky
1 cuketu
1 menší červenou řepu
½ šálku klíčků
2-3 PL rajčatového protlaku
vodu
sůl a pepř podle chuti
petrželku podle chuti

POSTUP:
1. Veškerou zeleninu si omyjte a cibuli, celer, mrkev a červenou řepu očistěte. Nakrájejte na tenčí plátky a nastrouhejte. Potom ji dejte osmažit na olej a když se zelenina lehce opeče, přidejte rajčatový protlak.
2. Zelí, papriku a cuketu si nakrájejte a přidejte k zelenině a vše zalijte vodou. Přidejte sůl, pepř a nasekanou petrželku. Když je všechna zelenina uvařená, pomixujte ručním mixérem na krém. Dochuťte a podávejte s trochou smetany nahoře.

Kam dál?

Tuk v oblasti břicha je nebezpečný. Podívejte se, co pít před spaním, abyste jej spálili!

Při hubnutí je důležité zejména to, CO SNÍTE NA KONCI DNE: Odbornice na výživu prozrazuje, jak má vypadat správná večeře

V českých lékárnách je od září dostupný nový lék na léčbu obezity a diabetu, jeho cena je ale hodně vysoká

Lékařka prozradila, jak zhubla 45 kilogramů: Ve svém životě změnila jen 4 věci, z nichž ani jedna nesouvisela se stravou!

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Další články