Celebrity pláčou: Stylista našich hvězd († 39) skočil z okna! Záhadný odkaz před smrtí

6077
Sdílejte

Oblékal množství známých tváří, nyní je mrtvý.

Řeč je o stylistovi Janu Pokorném, který měl jen 39 let. Portál extra.cz připomíná, že patřil k nejznámějším a nejuznávanějším stylistům v Česku. Oblékal například Olgu Menzelovou, Simonu Krainovou, Jitku Schneiderovou či Renatu Langmannovou, ale na kontě měl například i spolupráci se slovenskými zpěváky Adamem Pavlovčinem a Darou Rolins.

Jak nyní deník Blesk informuje, Pokorný spáchal sebevraždu. List oslovil jeho přátele a rodinu, všichni jsou v naprostém šoku. Ve středu večer se totiž ještě stylista bavil na párty spolu s kamarády z řad známých osobností. Ve čtvrtek odeslal ještě jednu zprávu, pak se už nikomu neozýval ani nezvedal telefon.

Podle kamarádů byl v poslední době stylista šťastný, měl totiž nového přítele. Záhadně proto vyznívá poslední vzkaz, který ve čtvrtek kolem 14. hodiny sdílel na sociální síti. Přidal tam píseň od Céline Dion s názvem For The Lover That I Lost (v překladu Pro milence, kterého jsem ztratila).

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články