Leoš Mareš otevřeně! Zatímco jeho Monika s dcerkou spali, v obýváku se mu věnovala jiná žena !

2793
Sdílejte

Při jeho pracovním vytížení si ale musí vše časově naplánovat předem. „Zapisuji si tréninky a mám přehled. Například před pár dny jsem řešil, kdy budu cvičit. S mojí trenérkou nám to časově nevycházelo. Nakonec to dopadlo tak, že jsme cvičili v šest ráno. Přišla k nám domů, rodina ještě spala a my jsme měli trénink v obýváku. Když mám nějaký projekt, často se pro něj nadchnu. Jdu do toho naplno, a dokud nedosáhnu cíle, tak nepřestanu. A pak přijde druhý extrém, že když to skončí, tak nemám vůli žádnou,“ přiznal se Leoš a vysvětlil také důvod ženské návštěvy během spánku manželky u nich v bytě.

Před rokem měl podobný režim a dodržoval ho iv listopadu na Maledivách, kam se vydal is jeho tehdy těhotnou manželkou. Dokud si ona vzhledem k jejímu stavu užívala klidu a relaxu, Leoš makal na svém těle. Už nějakou dobu se ho snažil vylepšit, zpevnit a poněkud vybudovat i svalstvo. To však neměl pořádně ani v mládí, ale tehdy se tím nepříliš trápil. V každém případě, svalovec z něj zřejmě už nebude, ale není pochyb, že být v dobře formě je to nejlepší, co může nejen pro svůj vzhled, ale také pro zdraví udělat. A tak Monice jistě nevadí ani to, že si Leoš vodí domů „cizí ženskou“, zatímco ona s dcerkou spí.

Kam dál?

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Další články