Dominika Gottová překvapuje! Slova o proplakaných nocích a jediném přání !

1606
Sdílejte

Za poslední pololetí se Dominika Gottová (49) přestala každou chvíli veřejně vyjadřovat k událostem z jejího života. Splnila tak svůj slib z konce léta, že se chce stáhnout do ústraní a užívat si anonymity v soukromí.

Občas jí ale přece jen nedá, aby se nesvěřila alespoň o pár detailech z jejího života v Helsinkách, kde je už dva roky. Stále si tam hledá práci v bezpečnostní službě, k čemuž je třeba absolvovat náročný kurz se závěrečnými zkouškami. Domov z Mexika se už měl vrátit i její manžel Timo Tolkki (56). Tvrdí, že nyní prožívá nejkrásnější období svého života. Snad jí to tak dlouho vydrží.

‚Ke konci roku Dominika bilancovala svůj život za poslední období. „Blíží se konec roku, a tak rok 2022 mohu zhodnotit, když shrnu jeho průběh, jako velmi úspěšný, stejně jako ten předchozí. Od té doby, co jsem se vrátila do Helsinek, jsem opravdu šťastná, už žádné osamocené, proplakané večery v Česku ,“ vyjádřila nejstarší dcera Karla Gotta ( †80) svou spokojenost, a myslí přitom už i na další rok .“Věřím, že i rok 2023 bude plný radosti a úsměvů. Nedávám si žádná předsevzetí, protože jsem spokojená se svým životem tak, jaký je. Navíc, můj názor je, takový, že pokud chce někdo něco ve svém životě změnit, vylepšit, nemusí čekat na přelom let, ale je třeba začít okamžitě,“ domnívá se.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články