Krausův syn David jde za mříže! Ale proč do ženské věznice?!

12510
Sdílejte

Syn Jana Krause (69), zpěvák David Kraus (42), se netají tím, že má rád ženy, přičemž nejde jen o přitažlivost, ale také vysloveně o kamarádské vztahy.

Zřejmě za to může do jisté míry i to, že pochází ze čtyř bratrů. On sám má dcerku Ester, kterou loni v únoru porodila jeho o dvacet let mladší partnerka Sarah Opravilová (22). Ještě jako mladík se zamiloval do slovenské herečky Zuzany Norisové a složil pro ni píseň, kterou i nazpíval. Díky ní vzbudil pozornost na československé hudební scéně, ale lásku Zuzany si jí nezískal, právě naopak, zlobila se a on se citově zhroutil. To má už ale dávno za sebou, teď už nabral jeho život zcela jiný směr – nově míří za mříže!

‚David se pravidelně objevuje jako zpěvák v talkshow jeho otce Jana Krause a jistě mu to pomáhá k popularitě. Na rozdíl od otce je však spíše introvert, nevyhledává velká koncertní pódia a soukromí si velmi chrání. Málokdy se vybere s partnerkou a dcerkou někde do společnosti, až se cítí dotčena, že se s nimi nechce ukazovat. Pracovně je ovšem velmi vytížený, takže často doma s rodinkou nebydlí. „Dělám všechno možné. Můžete mě vidět v divadle, na koncertech… Právě teď také natáčím televizní seriál. Dělám leccos, protože předtím dlouho nebyla práce,“ zmínil v Sedmičce , proč je rád, že je teď na roztrhání.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články