Mareš otevřeně o krizi v „manželství“! Nesmějí spolu trávit příliš mnoho času !

2690
Sdílejte

Je až neuvěřitelné, že zakrátko to bude pětadvacet let, co hvězdný moderátor Leoš Mareš (46) začal moderovat s Patrikem Hezuckým (52) ranní show v soukromém českém rádiu.

Bylo to v roce 1998 a od té doby se jeho kariéra vystupňovala až do hvězdných výšin a on se podle toho i patřičně choval. Skandály ho provázely na každém kroku, ženy měnil navzdory tomu, že se oženil a měl dvě děti, jako na běžícím pásu. Ne vždy jeho manýry snášel dobře jeho dlouholetý kolega Patrik a jak přiznal, byla mezi nimi i krize.

​Divoké roky života má už Leoš zřejmě za sebou. Zklidnění a oporu našel v náručí osudové lásky Moniky Koblížkové (41), se kterou se oženil v roce 2018 a letos v březnu se jim narodila vytoužená dcera Alex. Dlouho o potomka marně usilovali, až to vypadalo mezi nimi na vážnou krizi, což se ale snažili tajit. Svého času se ale svěřil, že s Monikou navštěvují psychoterapeuta. „Chodím každý týden k psychoterapeutovi. Bavíme se o různých věcech a strašně mi to pomáhá. Je to jako s posilovnou. Nikdy se mi tam nechce. Uprostřed sezení je to občas dřina. Pracovat na sobě je těžké. Ale nakonec vždy odcházím s dobrým pocitem „Moje žena Monika tam chodí se mnou,“ přiznal se Leoš bez udání podrobnějších důvodů těchto návštěv.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Anička Slováčková chystá velkou cestu. Nevzdává boj s rakovinou a plánuje si splnit svůj velký sen

Tak tohle je idol našich dětí a vnoučat : Influencer Tadeáš Kuběnka. Je jiná doba a jsou jiní idoly

V Ulici zavládl smutek! Jaroslava Obermaierová (78) natočila poslední záběry s kolegou Arnoštem Goldflamem (77)

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Další články