Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4097
Sdílejte

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Potom z těsta vytvarujeme kuličky.

Do středu kuličky uděláme pomocí rukojeti od válečku prohlubeň.

Recept pokračuje na další straně

Koláčky poklademe na plech vystlaný pečícím papírem a do středu naneseme nádivku

Plech vložíme do trouby.

Pečeme 20-25 minut při teplotě 180°C.

Do misky přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr.

Promícháme.

Po vyjmutí z trouby obalíme koláčky v cukru a můžeme je servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články