Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4032
Sdílejte

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Potom z těsta vytvarujeme kuličky.

Do středu kuličky uděláme pomocí rukojeti od válečku prohlubeň.

Recept pokračuje na další straně

Koláčky poklademe na plech vystlaný pečícím papírem a do středu naneseme nádivku

Plech vložíme do trouby.

Pečeme 20-25 minut při teplotě 180°C.

Do misky přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr.

Promícháme.

Po vyjmutí z trouby obalíme koláčky v cukru a můžeme je servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Další články