Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4219
Sdílejte

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Potom z těsta vytvarujeme kuličky.

Do středu kuličky uděláme pomocí rukojeti od válečku prohlubeň.

Recept pokračuje na další straně

Koláčky poklademe na plech vystlaný pečícím papírem a do středu naneseme nádivku

Plech vložíme do trouby.

Pečeme 20-25 minut při teplotě 180°C.

Do misky přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr.

Promícháme.

Po vyjmutí z trouby obalíme koláčky v cukru a můžeme je servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Další články