Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4141
Sdílejte

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Potom z těsta vytvarujeme kuličky.

Do středu kuličky uděláme pomocí rukojeti od válečku prohlubeň.

Recept pokračuje na další straně

Koláčky poklademe na plech vystlaný pečícím papírem a do středu naneseme nádivku

Plech vložíme do trouby.

Pečeme 20-25 minut při teplotě 180°C.

Do misky přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr.

Promícháme.

Po vyjmutí z trouby obalíme koláčky v cukru a můžeme je servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články