Hanychová je už 5. měsíci, řeči o rozchodu nekončí! Řekla otevřeně JAK to se Soukupem je!

4016
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Na otevření pražského salonu krásy Agáta ale přišla a vypadala velmi dobře. „Vyrazila jsem do salonu na pozvání, protože mi tu pravidelně dělají vlasy, takže když přišla nabídka zúčastnit se, neexistovala pro mě jiná alternativa, než přikývnout. Jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství, nový přírůstek přibude až v dubnu. A protože momentálně neprožívám žádná dramata , naopak, je to docela brnkačka, tak proč bych tu chyběla,“ vysvětlovala pro kafe.cz nedávno, zatímco se už přehoupla do pátého měsíce těhotenství.

Hlavním tématem pomluv ale stále zůstává její vztah se Soukupem, protože po záplavě společných fotek z léta nastalo najednou docela ticho. „No jasné, všechno je v pořádku. Oba máme za sebou několik partnerských vztahů, o zkušenosti tedy není nouze, víme, co všechno život partnerský a rodičovský obnáší a na všem se bez problémů domluvíme,“ tvrdí ale Agáta a fotky z Vídně předem pár dní idylku potvrzují.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články