Příprava
Přísady smíchejte rukou a vytvořte malé kuličky.
Čokoládu jsem rozpustila a kuličky jsem po jedné ukládala a obalovala v ní. Ukládala jsem je na mřížku, aby na ní čokoláda okapala. Potom jsem je na chvíli dala do chladničky. Po ztuhnutí je můžete podávat.
Kam dál?
- Skutečná maďarská specialita, kterou mnoho lidí nezná !
- Falešné linecké těsto z jogurtu: Od té doby kdy mám tento recept, klasické linecké už nepeču – toto je fantasticky jemné a upečete z něj všechno!
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !
- Tyto tvarohové sušenky peču téměř nonstop: Neuvěřitelně chutné občerstvení, hotové za pár minut !