Žilková šokovala fotkami ve svatebních šatech! Počtvrté před oltářem?!

4384
Sdílejte

Nového partnera sice už pár měsíců má v hudebníku Josefu Holomáčovi (63), ale i ten je zatím stále ženatý. No zdá se, že se jí ve svatebních šatech líbí. Na ostře to zkusila už třikrát – s režisérem Jiřím Hanychem, s Markem Navrátilem is Martinem Stropnickým.

Tentokrát na fotkách u ní jako nevěsty stál fešný mladý herec Vladimír Polívka, ale ne jako ženich, ale její seriálový syn, který ji vede k oltáři. „Od páté ráno se připravuji na filmovou svatbu, ani jsem nespala od vzrušení,“ promluvila se svým sledovatelem z maskérny. Zakrátko sdílela svou fotografii již připravena na výstup ve svatebních šatech. „Učím se text na filmovou svatbu, je to krátké: Ano,“ vtipně poznamenala. „Jakže svatba a jakože syn mě vede k oltáři. Sériová svatba, kdo je asi ženich?“ provokovala otázkou svých fanoušků pod fotografií s fešným synem Bolka Polívku a Chantall Poullain.

Je vidět, že se už cítí opět ve své kůži navzdory tomu, že se schyluje k rozvodu jejího manželství se Stropnickým. Oporu si našla v Holomáčovi a zřejmě je jim spolu dobře. Kdo ví, možná když i papírově ukončí svá nefunkční manželství, budou ty svatební šaty potřebné opět i ve skutečnosti.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články