Žilková šokovala fotkami ve svatebních šatech! Počtvrté před oltářem?!

4384
Sdílejte

​V rodině Veroniky Žilkové není nikdy o překvapení nouze. Snad o všem, co se u nich děje, ráda informuje na Instagramu buď ona, nebo její dcera Agáta Hanychová (37). Agáta si z toho při její velké sledovanosti s téměř 300 tisíci sledovateli udělala přímo živnost. Nyní se pokouší prosadit se svými Holčičkami iv televizi jejího partnera, otce jejich očekávaného dítěte, Jaromíra Soukupa (53). Veronika se drží raději profese herečky ao nabídky na natáčení nemá nouzi. Nyní právě přijala roli v novém seriálu Dobré zprávy.

Dobrou zprávu přinesla Veronika i svým sledovatelům na Instagramu, když se pochlubila sérií fotografií s vysmátým obličejem, kde má na sobě oblečené svatební šaty a vypadá opravdu překrásné. Možná tím nejdříve některá i spletla, že se chystá její svatba, ale to má zatím malou chybu krásy – stále je provdaná za Martina Stropnického (65).

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články