Zaměstnanci pracují 84 hodin týdně, spí v práci: Lidé si masivně mažou účty, Musk způsobil koupí Twitteru chaos

1035
Sdílejte

Z Twitteru tak odcházejí stovky tisíc lidí, kteří nesouhlasí s politikou a vyjádřeními Muska. I když podle portálu Unilad narostlo vyhledávání pojmu „jak si vymazat účet na Twitteru“ za poslední dny o celých 500 %, Musk si z toho hlavu nedělá. Naopak začal propagovat prodej modrých „fajoček“, které dohromady fungovaly na ověření účtu, často v případě známé osobnosti nebo účtu, který by mohl mít i falešná provedení.

„Kajočku“ si budete moci zakoupit za 8 dolarů měsíčně, přičemž k tomu přísluší i několik výhod včetně menšího počtu reklam či možnosti postování delších videí.

Pracují 84 hodin týdně, vedení spí v kanceláři
Velké změny se dějí iv řadách současných zaměstnanců, kteří musí podle nových pravidel pracovat až 84 hodin týdně, což je v přepočtu 12 hodin denně. Insider se dozvěděl, že lídry na více pozicích zasáhla interní zpráva, podle které musí být nyní k dispozici 24 hodin a 7 dny v týdnu.

Svět oběhla i fotografie produktové manažerky kanceláře Twitteru z New Yorku, kterou kolegové vyfotili ve 2:00 v noci, jak spí v kanceláři jen na podložce a ve spacím pytli. Nemá to však být ojedinělý případ. CNBC dodává, že aktuálně všichni manažeři a vedení jednotlivých týmů tráví páteční a sobotní noci na svých pracovištích, protože se jim kvůli vytížení nevyplatí cestovat domů.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články