Postup:
1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme vodu, olej a nakonec i polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.
2. Připravené těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Pečeme při teplotě 180 stupňů 20-25 minut.
3. V mléce necháme rozpustit cukr, přidáme pudinkový prášek a uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Tvaroh mixérem vyšleháme (můžeme přidat moučkový cukr – podle chuti) a postupně přidáváme po lžících vychladlý pudink.
4. Nádivku navrstvíme na upečený plát těsta. Na tvarohovou náplň naskládáme jahody, které zalijeme připraveným dortovým želé. Želé si připravíme dle návodu na obalu – každé želé je jiné, proto je třeba se přesně řídit pokyny, které uvádí výrobce.
5. Odložíme do chladničky na minimálně 2-3 hodiny a podáváme.
Kam dál?
- Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!
- Tvarohový koláč „Tří chutí“ Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !
- Úžasné ŠUMĚNKOVÉ kostky: Fantastický tvarohový dezert, děti ho doslova milují a hotový je hned !
- Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu