Výborný tvarohový dezert s čerstvými jahodami: Oblíbený dezert mé mámy !

2010
Sdílejte

Postup:
1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme vodu, olej a nakonec i polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.
2. Připravené těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Pečeme při teplotě 180 stupňů 20-25 minut.
3. V mléce necháme rozpustit cukr, přidáme pudinkový prášek a uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Tvaroh mixérem vyšleháme (můžeme přidat moučkový cukr – podle chuti) a postupně přidáváme po lžících vychladlý pudink.
4. Nádivku navrstvíme na upečený plát těsta. Na tvarohovou náplň naskládáme jahody, které zalijeme připraveným dortovým želé. Želé si připravíme dle návodu na obalu – každé želé je jiné, proto je třeba se přesně řídit pokyny, které uvádí výrobce.
5. Odložíme do chladničky na minimálně 2-3 hodiny a podáváme.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články