Po Agátě už i Soukup: Náhlá hospitalizace a… Zlomenina ruky !

1273
Sdílejte

Zato Soukup si vysílá své pořady jedna radost. Nyní však na čas bude muset přibrzdit i on! Na svém Instagramu dal na vědomí, že je hospitalizován v nemocnici. Infuze svědčí o tom, že tam neskončil jen tak! Jeho druhá ruka v sádře vše vysvětluje. „Děkuji za desítky zpráv a za podporu. Lékaři jsou fantastičtí a sestřičky samozřejmě také,“ napsal pod fotku.

I když nenapsal přesně, co se mu stalo, jeho fanoušci ho prozradili. V jednom ze svých pořadů prý vzpomínal, že se zranil při sportu. Před pár dny se pochlubil fotkou z přírody a vyvětral i kolo. Vypadá to tak, že podzimní výlet mu byl osudný a při něm se „dolámal“.

To nakonec potvrdila i jeho partnerka. „V nemocnici je pro změnu Jaromír, který je po operaci ruky. Měl úraz na kole,“ prozradila svým sledovatelům Hanychová.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články