Tragická ZPRÁVA! Známý sportovec († 37) se utopil v jezeře !

6256
Sdílejte

Před pár dny zasáhla slovenský sport tragická zpráva o úmrtí člena reprezentačního týmu Slovenska. Smutnou informaci potvrdilo vedení klubu, v němž sportovec působil, přičemž emotivní odkaz zanechala na sociální síti i zdrcená manželka.

Vladimír Mudrík byl úspěšným futsalistou širšího reprezentačního kádru Slovenska, a zároveň i hráčem FC Baník Ostrava. Pouze před pár hodinami se přitom dostala na veřejnost informace, že sportovec tragicky zahynul při plavání v jezeře ve Švédsku.

,, S velkým smutkem vám musíme oznámit, že nás velmi předčasně opustil náš nedávný spoluhráč, bývalý prvoligový futsalový, baníkovský srdcař, ale hlavně skvělý kamarád, Vladimír Mudrík. Jménem celého oddílu bychom touto cestou chtěli vyjádřit upřímnou soustrast rodině a všem blízkým. Vlado, opatruj se tam nahoře! Už teď nám velmi chybíš, “ uvádí vedení futsalového klubu na oficiální stránce.

Kam dál?

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Hanychová se svěřila : Mirek se vůbec nezměnil, pořád je sukničkář

Legendární slovenský zpěvák se připravuje na nejhorší. Je v kritickém stavu. Loučím se s vámi…napsal

Další články