Michal David pořádně překvapil ! Peněz má dost, ale svou dceru od nich odstřihl !

5621
Sdílejte

Klára měla kdysi ambice dělat v galerii či v aukčních síních. Když žila v Anglii, měla příslib získat místo v prestižním magazínu, ale brexit jí to překazil. Vrátila se domů do Prahy, ale vysněnou práci se jí tam dlouho získat nepodařilo. Aby měla nějaké peníze, pronajala svůj byt a bývala u rodičů. „Je to tak zvláštní situace, protože studuji tu druhou školu dálkově v Paříži, takže tam jednou za čas docházím na lekce a na zkoušky,“ popsala svou situaci tato třiatřicetiletá studentka. Ale v jejím životě nastala jedna velká změna.

„Naši mě už nechtěli sponzorovat, že už jsem dost stará na to, abych jen studovala, a tak jsem na rok pronajala byt, co mám tady v Praze. Z toho jsem si platila cesty do Paříže, nájem, studium. Teď ten pronájem končí a já se zas přestěhuji od rodičů do vlastního bytu,“ svěřila se nyní už i finančně soběstačná dcera hudebníka, ale faktem je, že i ten byt, který pronajímala a platila tak své studium, měla díky rodičům. Ti udělali pro dceru více než dost, nemluvě o tom, že se jí starali o dítě, které se jí narodilo, když jí bylo jen 19 let. Není divu, že si v jejím zralém věku už její slavný a bohatý otec řekl, že opravdu stačilo.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články