Bagárová přiznala obtížné období! Problémy s Ruminkou, musela zavést opatření!

21164
Sdílejte

Monika Bagárová, úspěšná česká zpěvačka a hrdá maminka malé Ruminky, se nedávno otevřeně vyjádřila k výzvám mateřství a výchovy.

Ve svém nedávném rozhovoru pro eXtra.cz přiznala, že prochází obtížným obdobím s dcerou, které vyžaduje zavedení určitých opatření a hranic. Monika, která se proslavila účastí v talentové soutěži SuperStar ve svých patnácti letech, kde potkala i svého dlouholetého přítele Jana Bendiga, nyní stojí před výzvou vzdoru své tříleté dcerky. Ruminka, která se blíží k čtvrtým narozeninám, začíná projevovat svou nezávislost, což vyžaduje pevnou ruku a důslednost v nastavování pravidel. Bagárová, která se připravuje na svůj velkolepý koncert v O2 aréně, zdůrazňuje význam stanovení limitů a učení dětí hodnotě peněz a práce. „U dětí je strašně důležitý to takto nastavit, protože ta hranice, když dáte příliš, pro to dítě to do budoucího života nebude dobré,“ vysvětluje Monika.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články