Děsivý důsledek častého používání mobilu: Podívejte se, jak budou vypadat lidé v blízké budoucnosti !

5147
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Nerovnoměrná oční víčka

Je to bizarní, ale zdá se, že už v blízké budoucnosti se tak velmi přizpůsobíme modrému světlu z obrazovek, až budeme trpět nerovnoměrnými očními víčky. „Lidem se může vyvinout větší vnitřní oční víčko při snaze zabránit vystavení nadměrnému světlu, nebo oční čočka může být evolučně vyvinuta tak, že bude blokovat příchozí modré světlo, ale ne jiná světla s vysokou vlnovou délkou, jako je zelená, žlutá nebo červená,“ řekl Kasun Ratnayake z University of Toledo.

Jak se vyhnout tomu, abyste se stali Mindy

Způsoby, jak se vyhnout zdravotním problémům, jsou zřejmé a často uváděny. Dělejte si pravidelné přestávky od práce na počítači a do denní rutiny zakomponujte fyzickou aktivitu. Samozřejmě, svou roli musí hrát i zaměstnavatelé. „Cvičení je zřejmý způsob, jak snížit stres a zlepšit zdraví a pohodu pro každého, ale také neúmyslně omezuje používání technologií. Firmy mohou propagovat cvičení buď nákupem vybavení do kanceláře, nebo nabídkou bezplatného členství v posilovně svým zaměstnancům. Zdraví zaměstnanci budou vždy přínosem pro každou firmu, protože pomáhají vytvářet pozitivní a produktivní myšlení,“ vysvětlil ředitel společnosti Retreaver Jason Kay.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články