8. Na švestkovou nádivku natřete tvarohový krém, aniž byste přesáhli okraje. Na jedné krátké straně udělejte krémovou vrstvu silnější než jinde, aby bylo uprostřed rolády hodně nádivky. Srolujte roládu z dlouhé strany . v případě potřeby si pomozte utěrkou. Roli zabalíme do fólie a vložíme do chladničky švem dolů.
9. Roládu pak podle fantazie buď polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme ovocem.
Kam dál?
- Fantastické slané pečivo se sýrem ze smetanového těsta: Křehké a křupavé pečivo, kterým se nebudete umět dojíst !
- Čokoládová kostka: Křehké těsto a nebeský krém, chutná úžasně !
- TOP 3 recepty na nejlepší slané rolády.Na slavnostním stole jsou nepostradatelné. Základem každé z nich je tvrdý sýr a už stačí si vybrat ze tří nádivek dle chuti !
- Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !












