8. Na švestkovou nádivku natřete tvarohový krém, aniž byste přesáhli okraje. Na jedné krátké straně udělejte krémovou vrstvu silnější než jinde, aby bylo uprostřed rolády hodně nádivky. Srolujte roládu z dlouhé strany . v případě potřeby si pomozte utěrkou. Roli zabalíme do fólie a vložíme do chladničky švem dolů.
9. Roládu pak podle fantazie buď polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme ovocem.
Kam dál?
- Cukrářka mi poradila trik, jak udělat krém na zdobení z obyčejné VODY: Perfektně drží a nikdo nevěřil, že není ze smetany !
- Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!
- Lahodný, kávový dezert: Recept pro gurmány!
- Zdravý salát za pár korun! Můžete ho konzumovat jako hlavní jídlo s vejcem, nebo také jako přílohu k masu