8. Na švestkovou nádivku natřete tvarohový krém, aniž byste přesáhli okraje. Na jedné krátké straně udělejte krémovou vrstvu silnější než jinde, aby bylo uprostřed rolády hodně nádivky. Srolujte roládu z dlouhé strany . v případě potřeby si pomozte utěrkou. Roli zabalíme do fólie a vložíme do chladničky švem dolů.
9. Roládu pak podle fantazie buď polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme ovocem.
Kam dál?
- Fantastická pochoutka ze smetany a malinového želé! Jako by to dělal profík!
- Karamelový větrník z plechu: Takový zákusek nekoupíte ani v cukrárně, nejlepší recept !
- Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen
- Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit