Těhotná Hanychová je v nemocnici, ale kde je Soukup?! O děti se jí zatím stará TENTO muž !

2644
Sdílejte

Hanychová se však na své sledovatelky obrátila s prosbou „holčičky, držte mi palce“ , ale odmítla se Blesku blíže vyjádřit, o co jde. Máma Veronika Žilková (60) se jako vždy snaží dceru podržet ai nyní za ní přišla do nemocnice „pofoukat jí bebe“ , jak napsala. Jaromír ale jakoby svoji přítelkyni ignoroval. “ Agata má chřipku a brzy ji mít nebude,“ konstatoval. Nic víc ale prozradit nechtěl. „Zeptejte se Agáty. Na žádném zákroku není, víc k tomu mluvit nebudu..,“ řekl stroze. Na druhé straně, Agáta sdílela podobně stručné vyjádření, ve kterém tvrdí, že jí Soukup přinesl do nemocnice pyžamo a vše je v pořádku.

Článek pokračuje na další straně

Je také zajímavé, že během jejího pobytu v nemocnici, když je u ní její máma Veronika, se stará o Agátině děti její mladý manažer Josef Koudelka. S dětmi i s ním Hanychová komunikuje přes FaceTime. Zřejmě jsou tatínkové dětí zaneprázdněni a Soukup zjevně také. Snad Hanychovou brzy z nemocnice propustí, aby se dětem mohla věnovat osobně. Ale při té náloži, vysílat třikrát v týdnu spolu s Jaromírem jejich show, k tomu se na ni připravovat a vybírat téma podle otázek sledovatelů, nezanedbávat ani profil na Instagramu, postarat se přitom o děti, domácnost a byznys, je opravdu i na koně hodně , natož na těhotnou ženu. Zřejmě už Agáta pochopila, že si na sebe upletla řádný bič, snad je její současná nemoc dostatečné memento.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články