Ametyst pomáhá na rozhodování, selenit funguje proti sporům: Posilněte si psychiku kameny

950
Sdílejte

Pokud se nacházíte v nerozhodném období, právě ametyst bude vaším dobrým poradcem. Pomůže vám rozlišit, která životní cesta přinese nejvíce pozitiv. Zároveň posiluje víru, že člověk je pod ustavičným božským dohledem, a proto se nemusí ničeho a nikoho bát. Láme strachy a obavy různého druhu. Zvyšuje bázi optimismu a vervy. Je pomocníkem při meditacích, rozjímáních a vizualizačních cvičeních. Zesiluje moc modliteb. Osoží při věštění nebo channelingu.

AMETRÍN UKLIDNÍ DUŠI
Podobnými vlastnostmi jako ametyst oplývá i ametrín s fialovými a zlatavými odlesky, které mu dodává složka citrínu. Ten je kamenem absolutního světla. Rozjasňuje každou buňku života. Právě kombinace ametystu a citrínu je přímo balzámem na rozervanou duši či naštěrbenou psychiku.

Čaroit nakopne ke změnám

Tento fialový polodrahokam přináší do života celkovou transformaci. Jeho energii zužitkujeme na změnu myšlení, postojů, pocitů, ale také na přitažení lásky, lepší práce, financí či zdraví. Čaroit spojuje s mocnostmi nebes, které pomohou plnit pozemská přání, samozřejmě za předpokladu, že rezonují s požadavky nejvyššího dobra.

Článek pokračuje na další straně

Minerál má očistné funkce. Hlubiny člověka zbavuje negativních a těžkých vibrací, oslabujících činnost čakrových vrtulí. Láme strachy, pocity viny, studu, nesebalásky, smutku, nenávisti, zloby či nevíry. Rozhýbe stojící životní vody, a proto pomáhá těm, kdo uvízli na mrtvém bodě – v jakési životní smyčce. Dodává chuť provést změny. Člověka učí jednat spontánně, ale zároveň rozvážně.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články