Ametyst pomáhá na rozhodování, selenit funguje proti sporům: Posilněte si psychiku kameny

950
Sdílejte

Přitahuje vizionářské sny a kromě toho, že nás okouzlí překrásnou perleťovou strukturou s barevnými odlesky, dokáže nás také spojit s andělskou říší. Prostřednictvím kamínku se lze spojit se strážným andělem, případně i archandělskou říší. Jeho pomyslným patronem je archanděl Raziel – anděl přetavování snů a tužeb do reality.

Výjimečný kouzlo harmonizuje psychiku, nervový systém, utlumuje bolesti hlavy, léčí nemocné oči i uši. Zkvalitňuje spánek, přitahuje příjemné a uklidňující sny. Léčí kardiovaskulární systém, rozpohybuje lymfu. Samozřejmě nenahrazuje klasickou medicínskou pomoc.

Článek pokračuje na další straně

SELENIT RUŠÍ VŠECHNY SPORY
Téměř průsvitný selenit se vyznačuje mimořádně jemnými, ale silnými vibracemi, které blahodárně působí na energetické tělo člověka. Harmonizuje čakry, do pořádku dává i narušený aurický systém. Už jen dotýkáním se selenitu pocítíte příliv univerzální energie. Ta má nejen očistné, ale také léčebné a vitalizační účinky. Kamínek spojuje s andělskými bytostmi a při meditacích s ním můžete navázat kontakt s duchovními průvodci.

Selenit kreuje klid a mír, jeho majitel se stává harmonickým člověkem. Ruší hádky, spory a konflikty. Do prostor vnáší rovnováhu a soulad. Likviduje geopatogenní zóny. Chrání před jedovatými šípy.

Lze jej použít při rozmanitých zdravotních potížích. Stačí s ním pár minut v klidu meditovat, případně jej přikládat na bolestivá místa. Selenitové tyčinky nebo spirály poslouží jako jemná masážní pomůcka. Přímo pohádkovým doplňkem do domácností jsou selenitové lampy, které mají příznivý vliv nejen na člověka, ale také na příbytek a předměty v něm.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články