7 leté dítě stálo hodinu na autobusové zastávce jen v mikině a plakalo. Byl to trest od mámy !

3410
Sdílejte

Jakékoli násilí dospělých vůči dětem by mělo být okamžitě oznámeno policii. Pokud vidíme, že se na ulici nebo na jiném veřejném místě děje něco znepokojujícího, nemůžeme lhostejně projít kolem.

7-leté dítě stálo na autobusové zastávce samo a plakalo
Ole neměla čas reagovat ve správný čas a teď velmi lituje, ale chce se podělit o svůj příběh, aby varovala a upozornila dospělé na určitý problém.

Byla na cestě za svými přáteli, když na tramvajové zastávce uviděla uplakanou holčičku. Mohla mít asi sedm let. Tehdy pršelo a ona byla jen v mikině a teniskách.

Žena byla přesvědčena, že holčička se musela ztratit, a tak se k ní přiblížila a zeptala se, jestli by jí mohla nějakým způsobem pomoci.

,,Nepřestavěla plakat, ale podařilo se jí říct, že čeká na mámu, která přijede s jejím bratrem autobusem. Zeptala jsem se, proč je tady sama a proč nemá bundu. Dívka uvedla, že její matka ji potrestala a nedovolila jí jet s nimi autobusem a kázala jí, aby počkala hodinu na autobusové zastávce, dokud se nevrátí od lékaře.

Kam dál?

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Další články