PARTNERSKÁ SHODA podle znamení zvěrokruhu: Které znamení se k vám nejvíce hodí a s kým si budete nejvíce rozumět ?

17388
Sdílejte

Pokračování na další straně

Lev (23.7.-22.8.)
Lidé ve znamení lva nemají problém s vyjadřováním svých emocí. Také jsou velmi kreativní a romantičtí. Přestože někdy působí dramaticky, potřebují partnera, který se této jejich vlastnosti nezalekne. Porozumění proto najdou v náručí vah, ryb nebo u beranu.

 Panna ( 23.8.-22.9.)
Důsledné panny nejsou ochotny přistoupit v lásce na žádné kompromisy. Intimitu proto potřebují sdílet s někým, komu mohou důvěřovat a koho budou respektovat. Zajiskřit to může v kombinaci s býkem, kozorožcem či rakem.

Váhy (23.9.-22.10.)
Váhy milují společnost druhých lidí. S vodnářem si dokážou fantasticky promluvit, s blížencem zažijí dobrodružství au lva, který je rád středem pozornosti, se budou odrážet v lesku jeho slávy.

Štír (23.10.-22.11.)
Štír je vášnivý a asertivní, proto vyhledává ohnivé vztahy. I proto mu to nejlépe funguje s jiným štírem. Životní láskou mu může být také ryba nebo rak, protože obě znamení jsou sentimentální a dokážou své city vyjádřit beze slov.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články