PARTNERSKÁ SHODA podle znamení zvěrokruhu: Které znamení se k vám nejvíce hodí a s kým si budete nejvíce rozumět ?

17383
Sdílejte

Střelec (23.11.-21.12.)
Světaznalý střelec má potřebu objevovat nová místa a poznávat nové lidi. Pocit svobody a nezávislosti mu umí dát blíženec a beran, případně jiný střelec.

Pokračování na další straně

Kozoroh (22.12.-20.1.)
Kozorohové jsou velmi zodpovědní a mají rádi ve svém životě pořádek. Praktičnost a cílevědomost vyžadují i ​​od svého partnera. Tyto podmínky splňuje pracovitá panna a býk, ale jejich chybějící polovičkou může být klidně i kozoroh.

Vodnář (21.1.-18.2.)
Vodnář potřebuje svůj osobní prostor a je rád s člověkem, který dokáže stát na svých vlastních nohou. Přímo magicky se přitahuje s blížencem, který mu umí nabídnout rovnováhu mezi nezávislostí a přátelstvím. Fungovat to může i v případě vah a beranu.

Ryby (19.2.-20.3.)
Ryby jsou citlivá a láskyplná stvoření. Po svém boku potřebují partnera, který ocení jejich jemnost a empatii. Vhodným adeptem je proto rak, ale také panna, která přesně ví, co dělat v případě, kdy rybu přemohou emoce. Dominantní štír zase na rybách zbožňuje jejich kreativitu a vášeň.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články