Matka opustila svou dceru, protože se narodila bez rukou. Nebudete věřit, jak se jí dnes daří !

3109
Sdílejte

Když se Elmira Knutsen z Moskvy prochází po dvoře se svou nejmladší dcerou Vasilinou, kolemjdoucí si občas všimnou, že půvabná, usměvavá dívka vůbec nehýbe rukama, ale nohy má neustále v pohybu.

A v létě sousedé viděli, že Vasilina sedí bosa na pískovišti a chytře třídí písek prsty na nohou. I když se lidé dozvěděli, o co jde, nejprve prostě nevěří – její matka vypadala velmi šťastně a spokojeně se svým životem. Malá Vasilina se přece narodila bez rukou.

Vasilina se narodila v regionu Sverdlovsk v březnu 2015. Biologická matka, když viděla, že její dcera nemá levou ruku a namísto pravé, je tam malý proces se dvěma prsty, učinila rozhodnutí, které se mnohým bohužel zdá přirozené, dokonce správné. Opustila svou dceru. Fotografie okouzlující šedooké dívky se brzy začaly objevovat na fórech adoptivních rodičů.

Řekli, že Vasiliny rodiče nebyli alkoholici, ani vyvrheli – jen obyčejní lidé, kteří se jen báli … Ale dívka měla stále malou šanci najít si novou rodinu. Všichni pochopili, že nikdo by si nechtěl vzít dítě bez rukou. Zejména nyní, kdy je adopce do zahraničí téměř zcela zakázána.

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články