Autor Srdce nehasnou dává ruce pryč od Charlotte Gottové

134679
Sdílejte

A přestože pro Richarda Krajče bylo velkou poctou, že mohl napsat pro Karla Gotta a jeho dceru Charlotte zmiňovaný hit, žádnou další píseň pro Charlotte už nenapíše, dává od ní ruce pryč. A důvod? Krajčo je přesvědčen, že pokud by se Charlotte v budoucnu i věnovala zpěvu, nebude dělat hudbu, jakou dělal její otec. To je v podstatě vyloučeno. Dnešní mladá generace poslouchá úplně něco jiného. Vidí to u svých dětí, které jsou v podobném věku jako ona, řekl muzikant. A proto pro Charlotte další píseň nechystá ani chystat nebude, neboť dnešní dospívající generace je úplně jinde a on by pro ni proto asi nebyl nejvhodnější autor.

Kdo ví, co by na toto rozhodnutí řekl Karel Gott. Ale i on sám měl dceru Charlotte v posledním období svého života od pěvecké kariéry odrazovat. Více by ho potěšilo, kdyby z ní v budoucnu byla například paní primářka. Inu, ne každý je nahraditelný, Karel Gott určitě ne. A tak zůstávají jen jeho písně a vzpomínky. V den jeho nedožitých 83. narozenin si na něj spolu s jeho fanoušky zavzpomínala i vdova Ivana touto ještě nikdy nepublikovanou fotkou z jeho cesty na jejich poslední společnou dovolenou na Sardinii v roce 2019

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články