Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

3487
Sdílejte

máslo

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Začneme oddělením žloutků od bílků.

Metličkou utřeme žloutky s mlékem, vanilkovou esencí.

Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.
Vše spolu promícháme.

V samostatné misce vyšleháme bílky na pěnu.

Když se začnou vytvářet měkké vrcholy, postupně přidáváme cukr.
Šleháme, dokud nedosáhneme tuhých vrcholů.

Po čtyřech částech přidáme bílkovou směs do žloutkové směsi.

Jemně ji spojíme vařečkou.

Toto je klíčová část, díky které budou palačinky super nadýchané.

Je část na smažení palačinek.

Recept pokračuje na další straně

Pánev rozehřejeme a pokropíme olejem, přebytek otřeme papírovou utěrkou.

Naběračkou nabereme těsto a vložíme ho na pánev.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články