Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

3336
Sdílejte

máslo

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Začneme oddělením žloutků od bílků.

Metličkou utřeme žloutky s mlékem, vanilkovou esencí.

Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.
Vše spolu promícháme.

V samostatné misce vyšleháme bílky na pěnu.

Když se začnou vytvářet měkké vrcholy, postupně přidáváme cukr.
Šleháme, dokud nedosáhneme tuhých vrcholů.

Po čtyřech částech přidáme bílkovou směs do žloutkové směsi.

Jemně ji spojíme vařečkou.

Toto je klíčová část, díky které budou palačinky super nadýchané.

Je část na smažení palačinek.

Recept pokračuje na další straně

Pánev rozehřejeme a pokropíme olejem, přebytek otřeme papírovou utěrkou.

Naběračkou nabereme těsto a vložíme ho na pánev.

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články