Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

4124
Sdílejte

máslo

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Začneme oddělením žloutků od bílků.

Metličkou utřeme žloutky s mlékem, vanilkovou esencí.

Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.
Vše spolu promícháme.

V samostatné misce vyšleháme bílky na pěnu.

Když se začnou vytvářet měkké vrcholy, postupně přidáváme cukr.
Šleháme, dokud nedosáhneme tuhých vrcholů.

Po čtyřech částech přidáme bílkovou směs do žloutkové směsi.

Jemně ji spojíme vařečkou.

Toto je klíčová část, díky které budou palačinky super nadýchané.

Je část na smažení palačinek.

Recept pokračuje na další straně

Pánev rozehřejeme a pokropíme olejem, přebytek otřeme papírovou utěrkou.

Naběračkou nabereme těsto a vložíme ho na pánev.

Kam dál?

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Další články