Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

4096
Sdílejte

máslo

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Začneme oddělením žloutků od bílků.

Metličkou utřeme žloutky s mlékem, vanilkovou esencí.

Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.
Vše spolu promícháme.

V samostatné misce vyšleháme bílky na pěnu.

Když se začnou vytvářet měkké vrcholy, postupně přidáváme cukr.
Šleháme, dokud nedosáhneme tuhých vrcholů.

Po čtyřech částech přidáme bílkovou směs do žloutkové směsi.

Jemně ji spojíme vařečkou.

Toto je klíčová část, díky které budou palačinky super nadýchané.

Je část na smažení palačinek.

Recept pokračuje na další straně

Pánev rozehřejeme a pokropíme olejem, přebytek otřeme papírovou utěrkou.

Naběračkou nabereme těsto a vložíme ho na pánev.

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články