VELKÝ HOROSKOP na červenec: KDO bude mít tak silný sexepíl, že poblázní všechny muže kolem?

1693
Sdílejte

Jedno z nejkrásnějších období roku bude plné vytouženého odpočinku a radosti.

Lev 23. 7. – 23. 8.
Mužsko-ženský princip, který vás doposud mohl trápit, bude najednou minulostí. Pokud jste na sebe přebírali některé chlapské úkoly, v červenci rozkvetete jako květ a budete vyzařovat mimořádné ženství, mužům se z vás bude kroutit hlava. Zároveň platí, že pokud jste byli pasivní a chyběl vám kousek mužského postoje do života, teď se vám podaří vybalancovat to. V zaměstnání to zpozorujete na zlepšení komunikace a odbourání úkolů. U partnera si samy uvědomíte změnu přístupu a odměnou za to vám bude romantika a vášeň.

Váhy 24. 9. – 23. 10.
V zaměstnání sice nebudete mít nával, ale i zdánlivě v klidném období se na pozadí budou táhnout nitky, které mohou rozhodovat o vaší budoucnosti. Je to jako ticho před bouří a vy zřejmě tušíte, že se ve firmě bude něco dít. Provádějte si úkoly poctivě a nepomlouvejte, to by mělo stačit na to, abyste si nepokazili pověst a neohrozili pozici. Po skončení léta totiž můžete postoupit, ukážete-li se nyní v dobrém světle.

Blíženci 22. 5. – 21. 6.
Váš osud máte ve vlastních rukou a je jen na vás, jestli se na situace, které se dějí kolem, budete dívat negativně nebo pozitivně. Doposud jste všude viděli tmu a najednou se objeví světlo. Uzavřete se do sebe, potkávejte se jen s úzkým okruhem lidí a nedejte se ovlivňovat davy. Co člověk, to jiný názor, a právě směsici různých postojů vám psychicky nedělala dobře. Uvidíte, že se vám nastartuje intuice, kterou přehlušovali hlasy ostatních. Díky této změně budete mít vůči partnerovi mimořádně romantický postoj a ve vztahu zažijete jeden z nejkrásnějších měsíců v roce.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články