VELKÝ HOROSKOP na červenec: KDO bude mít tak silný sexepíl, že poblázní všechny muže kolem?

1686
Sdílejte

Býk 21. 4. – 21. 5.
Pracovně jste možná poslední měsíce zažívali nejistotu, ale konečně se dozvíte, na čem jste a jestli můžete se svým místem počítat i do budoucnosti. I kdybyste obdrželi výpověď, bude to pro vás lepší, než žít v nevědomosti. V lásce pochopíte, že jistoty vám nedá nikdo jen vy samy. Nabudete vnitřní klid. Přestanete se bát, že přijdete o partnera, a nebudete řešit ani společnou budoucnost. Jen si užijete to, co máte právě teď. Díky tomuto přístupu nebude vaše polovička cítit tlak a vztah mezi vámi zesílí.

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.
Vše staré a nedořešené vyplouvá v červenci na povrch, abyste to pročistili nebo úplně odstranili. Může to mít nejrůznější podobu, od toho, že se vám ozve expřítel, až po situace, ve kterých vyplouvá na povrch vaše utajovaná lež, například v zaměstnání. Přestože bude obtížné čelit těmto lekcím, věřte, že když si je jednou provždy vyřešíte, bude se vám žít mnohem snáze.

Rak 22. 6. – 22. 7.
Za vaší pracovní houževnatostí není radost z práce, ale snaha odejít z kanceláře co nejdříve, abyste si mohli užívat léta. Červenec vám dočasně otočí priority a mnohem více budete dbát o sebe, svůj volný čas a setkání s blízkými. Pokud to nepotrvá příliš dlouho a v zaměstnání nenaděláte mnoho chyb, dokážete z tohoto období profitovat, zejména ze psychické stránky. Odpočinete si iv případě, že nepůjdete na dovolenou. S partnerem si ji uděláte o víkendech nebo po práci.

Pokračování na další straně

Štír 24. 10. – 22. 11.
Snaha být lepším člověkem se u vás tento měsíc projeví naplno a budete chtít téměř ze dne na den ke všemu ak všem změnit postoj. Nedělejte to tak radikálně. Pokud jste dosud necvičili, tak to nedělejte najednou pětkrát týdně. Nemačkejte ani svou povahu před partnerem, abyste se vyhnuli hádce. Změňte jen to, aby byla argumentace konstruktivní. Nemluvě o práci, tam budete chtít odznak zaměstnance měsíce, ale vaše přehnaná snaha může být spíše k smíchu. Vnitřně se uklidněte.

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Během července se vám může několikrát udát scénář, že budete mít něco už-už na dosah ruky a najednou to bude pryč. Například v zaměstnání se může uvažovat, že obdržíte letní prémie, a když s nimi začnete počítat, vedení si to rozmyslí. Tyto situace vás mají naučit realitě. Nepočítejte s něčím, co je zatím fiktivní. U peněz to platí dvojnásob, utrácejte, až když je máte. Neplánujte velké výdaje, když není jisté, jestli je budete mít za co realizovat.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články