VELKÝ HOROSKOP na červenec: KDO bude mít tak silný sexepíl, že poblázní všechny muže kolem?

1695
Sdílejte

Ryby 21. 2. – 20. 3.
Během července pocítíte jakési zpomalení. Může jít o snížení výkonu v práci, zanedbávání domácnosti nebo nechuť setkat se s přáteli. Nevadí, že je horké léto, pokud toužíte sedět doma, poslechněte se. Partnerovi však dovolte, aby trávil čas aktivně a bez vás, má-li tu potřebu. Pokud momentálně žádného nemáte, neplačte do polštáře, nejen v létě se lze setkat s přáteli. Nevadí, že je horké léto, pokud toužíte sedět doma, poslechněte se. Partnerovi však dovolte, aby trávil čas aktivně a bez vás, má-li tu potřebu. Pokud momentálně žádného nemáte, neplačte do polštáře, nejen v létě se dá potkat láska a vy na tu svoji natrefíte, když to přestanete tolik řešit.

Pokračování na další straně

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Vezměte si pár dní dovolenou, i kdybyste neplánovali nikam vycestovat. Zapomínáte na sebe, dáváte povinnosti na piedestal, ale vaším základním úkolem je, abyste se vy cítili dobře. Potom můžete být dobrou pracovnicí, partnerkou, matkou či kamarádkou. Zaměřte se v červenci na pohlazení sebe a svého nitra. Udělejte si radost něčím malým. Uvidíte, že změna postoje k vlastní osobě vyvolá pozitivní ohlasy a také okolí, hlavně partner, k vám začne přistupovat jinak.

Panna 24. 8. – 23. 9.
Nikdo není dokonalý, ani vy ne a budete si to muset tento měsíc přiznat. V práci se převalí nějaká chyba, kterou máte na svědomí právě vy. Přestože vám nehrozí žádný postih ani pokuta, utrpí vaše ego, a to bude mnohem silnější lekce, než kdyby vám sáhli na plat. I v osobním životě se několikrát přesvědčíte, že nemáte pravdu jen vy, ale občas i partner. Naštěstí, projde to taktně a nebude vám vykřikovat, že jste se mýlili.

Baran 21. 3. – 20. 4.
Červenec bude ve znamení různých společenských událostí, jednak organizovaných ze strany zaměstnavatele, ale také v soukromé oblasti života. Mějte otevřené oči, slibný kariérní růst je už na cestě k vám, jen jej nesmíte přehlédnout. Co se týče osobního života, díky bohatému a aktivnímu programu nebudete mít nouzi o komplimenty a návrhy na setkání s muži. Pokud jste samy, využijte je. Pokud jste zadané, udržte to v rovině flirtu, partner by se o tom určitě dozvěděl a nebyl by nadšený.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články