Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

455
Sdílejte

Postup:
Začneme oddělením žloutků od bílků.

Metličkou utřeme žloutky s mlékem, vanilkovou esencí.

Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.
Vše spolu promícháme.

V samostatné misce vyšleháme bílky na pěnu.

Když se začnou vytvářet měkké vrcholy, postupně přidáváme cukr.
Šleháme, dokud nedosáhneme tuhých vrcholů.

Po čtyřech částech přidáme bílkovou směs do žloutkové směsi.

Jemně ji spojíme vařečkou.

Toto je klíčová část, díky které budou palačinky super nadýchané.

Je část na smažení palačinek.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

Jahodový dezert bez pečení : Potěšíte rodinu i přátele !

Jednoduchý recept na nadýchaný smetanový krém Tiramisu

Skutečná maďarská specialita, kterou mnoho lidí nezná !

Způsob uchovávání mladého česneku na celý rok: Zkušená pěstitelka ukázala jak na to!

Další články