Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4798
Sdílejte

SUROVINY:

225 g uzeného pstruha
1 a ½ šálku šlehaného smetanového sýra
½ šálku zakysané smetany
1 lžíce připraveného křenu
1 polévková lžíce okapaných a nasekaných kaparů
1 polévková lžíce šalvěje nakrájené na tenké nudličky
1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného nadrobno
2 lžičky čerstvé citronové šťávy
½ lžičky citronové kůry
Čerstvý pepř podle chuti

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články