Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4215
Sdílejte

Tato pomazánka je snadná na přípravu a kromě toho, je také naprosto vynikající! Pokud umíte krájet a míchat, zvládnete tento recept!

Já mám ráda pomazánky spíše v hrubší konzistenci, takže se snažím, abych rybu příliš nerozmixovala, ale pokud dáváte přednost hladší konzistenci, klidně rybu nakrájejte na menší kousky. Než pstruha vmícháte do ostatních surovin, podívejte se, zda v něm už nejsou žádné kosti. Většinou se před uzením ryby, odstraní špendlíkové kosti, ale někdy se tam pár zbytků najde, takže je pro jistotu ještě jednou prohlédněte!

Tuto pomazánku můžete připravit den nebo dva předem a uložit ji ve vzduchotěsné nádobě v lednici. Pak už stačí jen nakrájet čerstvý teplý chléb těsně před podáváním.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články