Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4704
Sdílejte

Tato pomazánka je snadná na přípravu a kromě toho, je také naprosto vynikající! Pokud umíte krájet a míchat, zvládnete tento recept!

Já mám ráda pomazánky spíše v hrubší konzistenci, takže se snažím, abych rybu příliš nerozmixovala, ale pokud dáváte přednost hladší konzistenci, klidně rybu nakrájejte na menší kousky. Než pstruha vmícháte do ostatních surovin, podívejte se, zda v něm už nejsou žádné kosti. Většinou se před uzením ryby, odstraní špendlíkové kosti, ale někdy se tam pár zbytků najde, takže je pro jistotu ještě jednou prohlédněte!

Tuto pomazánku můžete připravit den nebo dva předem a uložit ji ve vzduchotěsné nádobě v lednici. Pak už stačí jen nakrájet čerstvý teplý chléb těsně před podáváním.

Kam dál?

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Další články