Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4611
Sdílejte

Tato pomazánka je snadná na přípravu a kromě toho, je také naprosto vynikající! Pokud umíte krájet a míchat, zvládnete tento recept!

Já mám ráda pomazánky spíše v hrubší konzistenci, takže se snažím, abych rybu příliš nerozmixovala, ale pokud dáváte přednost hladší konzistenci, klidně rybu nakrájejte na menší kousky. Než pstruha vmícháte do ostatních surovin, podívejte se, zda v něm už nejsou žádné kosti. Většinou se před uzením ryby, odstraní špendlíkové kosti, ale někdy se tam pár zbytků najde, takže je pro jistotu ještě jednou prohlédněte!

Tuto pomazánku můžete připravit den nebo dva předem a uložit ji ve vzduchotěsné nádobě v lednici. Pak už stačí jen nakrájet čerstvý teplý chléb těsně před podáváním.

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články