Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

51928
Sdílejte

Bez vzpomínky na kamaráda Helena Vondráčková nezůstala, připomněla si ho na vlastním koncertě v Lucerně. „Pozvala jsem Bohuše Matuše, který zazpíval Oči sněhem zaváté. Následně jsme si připomněli Waldu Matušku v duetu To se nikdo nedoví. Mimochodem, před časem jsem zpívala Lady Carneval i na Slovensku v pořadu Chart Show, který byl sestaven z Karlových hitů,“ dodala.

Článek pokračuje na další straně

Charlottka zastínila všechny
Tak či onak, Karlovy koncerty bez Vondráčkové určitě ztratily na atmosféře. Zarážející je, že na nich zpívalo jen torzo umělců jeho generace. Kromě Heleny chyběla kvůli velkým zdravotním problémům Hana Zagorová, kterou zastoupil manžel Štefan Margita. Nepřišla ani Marie Rottrová, Marta Kubišová, Petr Janda či Václav Neckář. Z opravdu hvězdných jmen se na pódiu objevili Michal David, Josef Zíma, Jitka Zelenková, Lucie Bílá či Bára Basiková.

Nejočekávanější účinkující byla samozřejmě Karlova dcera Charlotte Ella. Mladá slečna s lepší češtinou, než měl její slavný otec, předstoupila před publikem s hitem Zvonky šťastí. Zatímco v minulosti ho zpívala s Karlem, nyní sekundovala Dare Rolins. „Zvládla to fantasticky. Tatínek by byl na ni pyšný. Kdybych seděla v publiku, dojalo by mě to k slzám,“ vyjádřila se slovenská zpěvačka na adresu potenciální mladé konkurentky.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články