Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

1912
Sdílejte

1 balíček vanilkového cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jahody si omyjte.

Odstraňte stopky.

Vložte je do velkého hrnce.

Zasypte je cukrem.

Následně je přikryjte poklicí.

Nechte převařit.

Po zahřátí je několikrát promíchejte , dokud se nevytvoří bílá pěna.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články