Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

1755
Sdílejte

Míchejte maximálně 10 minut.

Potom odstavte z ohně.

Přidejte citrónovou šťávu a vanilkový cukr.

Recept pokračuje na další straně

Potom důkladně promíchejte.

Uzavřete a skladujte v chladničce.

Skladování:

Čestvě připravený džem vydrží v chladničce 2 týdny.

Dá se i mrazit a v takovém případě vydrží i 1 rok. Spotřebujte jej však do 1 týdne po rozmrazení.
Dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články