Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

3532
Sdílejte

Džem je výbornou pochoutkou k snídani, k večeři, ale i do dezertů.

Bohužel džemy v obchodě už nejsou ze 100% ovoce , jako byly ty od babičky z vlastní zahrádky.

A proto je na čase převzít štafetu a připravit si vlastní chutné domácí džemy.

Například ze slaďoučké úrody jahod.

Vyzkoušejte tento jednoduchý a chutný recept na džem.

Potřebujeme:
700 g jahod

150 g hnědého cukru

1 PL čerstvě vymačkané citrónové šťávy

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články