Tvarohový koláč v křehkém těstíčku s broskvemi: Lahůdka ke kávičce !

2412
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Obdélníkovou dortovou formu o rozměrech 20 x 30 cm vyložte pečícím papírem. Do mísy nasypte mouku, přidejte sůl, prášek do pečiva, kakao, perníkový pepř, cukr. Vše spolu smíchejte. Přidejte na kostičky nakrájené studené máslo. Přísady rozdrťte na jemnou drobenku (prsty, mixérem). Přidejte vejce a spojte přísady do hladkého a jednotného těsta. Vytvořte kouli, kterou rozdělte na 2 části.

2. Jednu část těsta vložte do chladničky, druhou část nakrájejte na plátky a vyložte jimi dno formy, přičemž prsty vytvořte rovnoměrnou vrstvu. Popíchejte vidličkou. Troubu předehřejte na 180 °C.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články