Tvarohový koláč v křehkém těstíčku s broskvemi: Lahůdka ke kávičce !

4334
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Obdélníkovou dortovou formu o rozměrech 20 x 30 cm vyložte pečícím papírem. Do mísy nasypte mouku, přidejte sůl, prášek do pečiva, kakao, perníkový pepř, cukr. Vše spolu smíchejte. Přidejte na kostičky nakrájené studené máslo. Přísady rozdrťte na jemnou drobenku (prsty, mixérem). Přidejte vejce a spojte přísady do hladkého a jednotného těsta. Vytvořte kouli, kterou rozdělte na 2 části.

2. Jednu část těsta vložte do chladničky, druhou část nakrájejte na plátky a vyložte jimi dno formy, přičemž prsty vytvořte rovnoměrnou vrstvu. Popíchejte vidličkou. Troubu předehřejte na 180 °C.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články