Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1961
Sdílejte

4. Na vrch přijde sníh, vyšlehaná z lehce prosolených vaječných bílků. Sníh zasypte plátky mandlí a zákusek dejte péct do trouby předehřáté na 180°C, hotový bude za 15-20 minut. Krémový dezert podávejte vychladlý o pokojové teplotě. Můžete jej přizdobit čerstvou šlehačkou a vanilkovým cukrem.
Dobrou chuť! 😄😊A pokud se Vám recept líbí, podělte se o něj i s ostatními :).

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články