Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

2014
Sdílejte

4. Na vrch přijde sníh, vyšlehaná z lehce prosolených vaječných bílků. Sníh zasypte plátky mandlí a zákusek dejte péct do trouby předehřáté na 180°C, hotový bude za 15-20 minut. Krémový dezert podávejte vychladlý o pokojové teplotě. Můžete jej přizdobit čerstvou šlehačkou a vanilkovým cukrem.
Dobrou chuť! 😄😊A pokud se Vám recept líbí, podělte se o něj i s ostatními :).

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články