Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1407
Sdílejte

Na vanilkový krém budete potřebovat:

700 ml plnotučného mléka
125 g másla
125 g moučkového cukru
25 g krupice
2 balení vanilkového pudinku
2 vanilkové cukry

Kromě toho se neobejdete bez 2 vaječných bílků a špetky soli.

Příprava
1. V mléce pomocí mixéru zapnutého na pomalé obrátky rozmíchejte změklé máslo. Mléko si můžete lehce zahřát v mikrovlnce nebo na desce, aby se vám v něm máslo snáze rozpouštělo, ale nemělo by překročit teplotu 60 °C. Do směsi následně postupně přisypávejte mouku, zatímco vám mixér zpracovává těsto. Vznikne vám hrudkovitá hmota.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články