Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1407
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

2. Všechna vejce si rozklepněte do misky, lehce je prosolte a našlehejte si je vidličkou. Našlehaná vejce postupně přilévejte do těsta a nechte ho i nadále zpracovávat mixérem. Nakonec přilévejte převařenou vodu, aby vzniklo tekuté a hebké těsto. To přelijte do pečicí formy vyložené pečícím papírem.

3. Mléko na krém dejte na plotnu, rozmíchejte v něm krupici, cukr i vanilkový cukr a na mírném plameni ho zahřejte. Krátce předtím, než začne vařit, v něm rozmíchejte i obě balení pudinku. Za stálého míchání vařte, dokud směs nezhoustne a poté ji z plotny odstavte. Do horkého pudinku rozmíchejte změklé máslo a pokračujte v míchání, dokud nevznikne hladká a rovnoměrná hmota. Tu navrstvěte na těsto.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články