Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1946
Sdílejte

Na vanilkový krém budete potřebovat:

700 ml plnotučného mléka
125 g másla
125 g moučkového cukru
25 g krupice
2 balení vanilkového pudinku
2 vanilkové cukry

Kromě toho se neobejdete bez 2 vaječných bílků a špetky soli.

Příprava
1. V mléce pomocí mixéru zapnutého na pomalé obrátky rozmíchejte změklé máslo. Mléko si můžete lehce zahřát v mikrovlnce nebo na desce, aby se vám v něm máslo snáze rozpouštělo, ale nemělo by překročit teplotu 60 °C. Do směsi následně postupně přisypávejte mouku, zatímco vám mixér zpracovává těsto. Vznikne vám hrudkovitá hmota.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články