Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1960
Sdílejte

Na vanilkový krém budete potřebovat:

700 ml plnotučného mléka
125 g másla
125 g moučkového cukru
25 g krupice
2 balení vanilkového pudinku
2 vanilkové cukry

Kromě toho se neobejdete bez 2 vaječných bílků a špetky soli.

Příprava
1. V mléce pomocí mixéru zapnutého na pomalé obrátky rozmíchejte změklé máslo. Mléko si můžete lehce zahřát v mikrovlnce nebo na desce, aby se vám v něm máslo snáze rozpouštělo, ale nemělo by překročit teplotu 60 °C. Do směsi následně postupně přisypávejte mouku, zatímco vám mixér zpracovává těsto. Vznikne vám hrudkovitá hmota.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články